Medi. Sokken, Marine-blauw
Medi. Sokken, Marine-blauw
1 Reviews | Review toevoegen
Deze medische kousen hebben een therapeutische werking, een gemakkelijke pasvorm en zorgen voor extra comfort. De kousen zijn gemaakt van de fijnste mohair en mamboe garens. De materialen zorgen...

Standaard levertijd

2 weken

€ 23,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Deze medische kousen hebben een therapeutische werking, een gemakkelijke pasvorm en zorgen voor extra comfort.
De kousen zijn gemaakt van de fijnste mohair en mamboe garens. De materialen zorgen voor een ultieme therapeutische kous.
De medische kousen hebben een therapeutische werking bij klachten als diabetici, circulatie problemen, ranauds syndroom en zweetvoeten.

Het dragen van medische sokken roept bij veel mensen weerstand op, maar het kan ook anders. Bij het aantrekken van deze sokken geeft het meteen een goed gevoel. Er is geen strakke boord gebruikt om een vervelende elastiekrand te voorkomen. Het super zachte bamboe zorgt voor een aangename pasvorm om het been en extra rek om de circulatie niet te hinderen. Maximale vochtopname en perfecte pasvorm in de schoen. De lage teennaad zorgt voor een aangename draagcomfort.
De sok bestaat uit: 18% mohair, 18% merino wol, 50% bamboe en 14% polyamide.

Kenmerken voordelen
Vochtregulatie: Mohair garens hebben de natuurlijke eigenschap om snel vocht op te kunnen nemen en af te voeren. De medische sokken voeren daarom het lichaamsvocht snel af waardoor de voet droog en fris aanvoelt. Ook bij hoge temperaturen.
Blaar resistentie: De zachte structuur van het mohair garen van de medische sokken zorgen voor een zacht oppervlakte wat de kans op eelt en blaren vermindert.
Platte teennaad: De lage teennaad van de sokken zorgt voor een zacht een eeltvrij teengebied.
Anti-eczeem: Bamboe heeft een natuurlijke anti-bacteriële eigenschap dat 'bamboe kun' wordt genoemd. Dit bezorgt geen huid allergie zoals sommige toegevoegde chemicaliën.
Super zacht: Bamboe geeft een natuurlijke niet-irriterende zijde zacht gevoel voor een aangenaam comfort.

Sorteren op:

Review toevoegen
Anoniem - 10-02-2022 13:39

heerlijke sokken