Slapen-(merinowol)

Neem contact op met Lifestyle en Wol voor natuurlijk, duurzaam beddengoed van hoogwaardige kwaliteit dat geen ander kan bieden.



Merino wollen dekbedden 100 % natu

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

HET BELANG VAN GOED UITGERUST ZIJN




 

We begrijpen het belang van een goede nachtrust en onze hele expertise draait om het verkrijgen van het beste gebruik van de natuurlijke materialen die we kiezen. We weten dat je onze weg naar een rustgevende, diepe slaap niet kunt bedriegen, maar er zijn dingen die je kunt doen om jezelf toe te staan er te komen!

En dit is waar onze producten op hun plaats komen, met beddengoedproducten die uitsluitend zijn gemaakt van natuurlijke materialen als de enige manier om wakker te worden als de beste versie van jezelf.

Bij het zoeken naar producten die de ogen van de klanten 's ochtends laten fonkelen, is de eerste stap het kiezen van de juiste grondstoffen. Bij Merino Sense kiezen we alleen voor 100% natuurlijke, premium grondstoffen die veranderen in een zacht, delicaat eindproduct. Onze filosofie is om in volledige harmonie met de natuur te blijven en een echte luxe-ervaring te bieden in de slaapkamer van onze klant.

De aandacht die we hebben voor onze klanten is te zien in de goed doordachte details van elk product dat we maken.

ONZE BELOFTE AAN MOEDER NATUUR

We kiezen alleen voor natuurlijk. Natuurlijk is onze enige keuze: al onze grondstoffen zijn ongebleekt en ongeverfd. Zo zijn onze producten 100% natuurlijk, zonder enige chemische ingreep over de grondstof. En ze zijn gemakkelijker te verzorgen. Dit type grondstof zorgt ook voor ons team en schaadt de gezondheid van ons productieteam niet.

 

PURE MERINO WOL

BIOLOGISCH KATOEN

NATUURLIJKE ZIJDE

VLAS

HENNEP

Contact

Neem contact op met Lifestyle en Wol voor natuurlijk, duurzaam beddengoed van hoogwaardige kwaliteit dat geen ander kan bieden. Je kan ons bellen via het volgende nummer 06-20238965 of je kunt een bericht achterlaten in ons contactformulier. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies