Neem contact op met Lifestyle en Wol voor natuurlijk, duurzaam beddengoed van hoogwaardige kwaliteit dat geen ander kan bieden.Wollen dekbed van merinowol
Bij ons kan je erop vertrouwen dat ons beddengoed van uitstekende kwaliteit is. In onze kledingwinkel in Gendt verkopen wij lichtgewicht beddengoed dat gemaakt is van zuivere merinowol en biologisch katoen. In ons ruime assortiment kan je de volgende producten vinden:

  • Wollen onderdeken
  • Wollen kussen
  • Dekbed van schapenwol

Naast onderdekens, kussen en dekbedden gemaakt van merinowol verkopen wij ook wollen dekbedden die geschikt zijn voor alle vier de seizoenen. 

Een goede nachtrust door een wollen dekbed
Door het perfectionistische aspect dat het wol met zich meebrengt, omdat je met haren werkt, maakt dit het een mooi product om mee te werken, maar ook makkelijk verwerkbaar. Dat resulteert in een prachtig wollen dekbed waar nog jaren van genoten kan worden. Ons beddengoed is daarmee duurzamer dan normaal beddengoed en biedt dus voor langere tijd comfort. Een echte aanwinst voor een goede nachtrust.

Contact
Neem contact op met Lifestyle en Wol voor natuurlijk, duurzaam beddengoed van hoogwaardige kwaliteit dat geen ander kan bieden. Je kan ons bellen via het volgende nummer 06-20238965 of je kunt een bericht achterlaten in ons contactformulier. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies