Bij Lifestyle en Wol verkopen wij kleding voor heren en dames van hoge kwaliteit dat is gemaakt van merino wol. In onze kledingwinkel verkopen wij alleen hoogwaardige en luxe merken.Wollen kleding koop je bij Lifestyle en Wol
Bij Lifestyle en Wol verkopen wij kleding voor heren en dames van hoge kwaliteit die is gemaakt van schapenwol, merino- of alpacawol.  In onze kledingwinkel verkopen wij alleen hoogwaardige en luxe merken. Dat is terug te zien in de kwaliteit. Wij leveren onze producten met uitstekende service en betrouwbaarheid. Ook zijn wij transparant met het delen van de materialen die in onze kleding is verwerkt, je weet wat je bij ons kan verwachten. De volgende wollen kleding kan je bij ons aanschaffen:

  • Wollen vesten voor heren en dames
  • Wollen vesten voor heren en dames
  • Merino wollen truien voor heren en dames
  • Wollen sokken en wandelsokken
  • Wollen en lamsvacht handschoenen

Veel van onze producten zijn gemaakt van leder met lamsvacht. Hierdoor zijn de handschoenen een stuk soepeler en comfortabeler om te dragen. Daarnaast is de wollen kleding erg duurzaam waardoor je er lang plezier van gaat hebben. In onze kledingwinkel verkopen wij alleen van eersteklas merken. Zo verkopen wij bijvoorbeeld het kwalitatief hoogwaardige merk Fellhof. Bij Lifestyle en Wol verkopen wij wollen kleding van unieke en evenredige kwaliteit die je mag verwachten. 

Neem contact op met Lifestyle en Wol
Vragen over onze producten? Je kan ons bellen via het volgende nummer tel:06-20238965 of je kunt een bericht achterlaten in ons contactformulier.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies