Alpaca-wollen-vesten-truien

Beste Alpaca Kleding & Accessoires

Sinds de oprichting in 1989 staat Apu Kuntur voor de hoogste kwaliteit en duurzame productie.

We produceren in onze eigen productievestiging in Cusco, Peru en verwerken de hoogste kwaliteit Peruaanse natuurlijke vezels zoals edele alpaca of biologisch geteeld Pima-katoen tot textiele meesterwerken waar u dol op zult zijn.
Ons voortdurend groeiende assortiment omvat nu meer dan 250 items, van vesten en handschoenen voor dames tot thermisch ondergoed of alpaca knuffels.Duurzame alpaca mode met respect voor natuur en mens

Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in duurzame alpaca mode.
We werken nauw samen met partners die onze visie delen en staan voor dezelfde waarden.
Eerlijke voorwaarden en kwaliteit vormen de kern van ons handelen:
het is belangrijk voor ons dat onze partners verantwoordelijkheid nemen voor ethische en morele principes.

 • Maatschappelijke verantwoordelijkheid en eerlijke voorwaarden

  Eerlijke voorwaarden in onze handelsbetrekkingen zijn erg belangrijk voor ons. In onze familiefabriek in Cusco, Péru, wordt de productie uitgevoerd volgens fair trade-richtlijnen - naast redelijke lonen en bovengemiddelde sociale voordelen ontvangen onze werknemers bijvoorbeeld gezamenlijke maaltijden. Bezoek ons en overtuig uzelf. We onderhouden ook een nauwe samenwerking met onze vele dealers in Europa. Dit stelt ons in staat om ons voortdurend te ontwikkelen en onze klanten het beste te bieden.

   
 • Hoogste kwaliteit in alle opzichten

  Daarbij besteden we evenveel aandacht aan de hoogste kwaliteit van de producten. Alleen die producten die aan onze kwaliteitseisen voldoen, zijn in ons aanbod opgenomen. Voor onze collecties gebruiken we alleen de fijnste en edelste alpacavezels en biologisch geteeld Pima katoen. Ook bij de verdere verfijning gebruiken we alleen hoogwaardige materialen uit Perú. Als grootste full-service provider in Europa bieden we sinds 1989 een breed scala aan producten aan, die we voortdurend ontwikkelen en uitbreiden.

   
 • Dicht bij de natuur en duurzaamheid

  Het scheren van alpaca's vindt jaarlijks op een zachte manier plaats, waardoor de dieren niet gewond raken. Alpaca's grazen in Peru op zulke hoogten waar andere landbouw nauwelijks mogelijk is. Het zijn herbivoren, die alleen het gras plukken zodat er wortels overblijven. Omdat alpaca's zachte onderkanten hebben in plaats van hoeven, verwonden ze de grond niet. Dit creëert de basis voor het behoud van het millennia-oude erfgoed van de Inca's voor toekomstige generaties.

   
 • Nabijheid van de klant en uitstekende service

  Onze toegewijde klantenservice neemt voldoende tijd voor u in: we reageren op uw behoeften, omdat uw tevredenheid deel uitmaakt van onze bedrijfsfilosofie.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.